Referenciák

A könyvelő iroda működése alatt mintegy 500 kis, közepes vállalkozás és egyéb szervezet részére végzett könyvelési, mintegy 1000 fő vállalkozó, tag, munkavállalója részére végzett bérelszámolási, munkaügyi, társadalombiztosítási szolgáltatást cégünk.

Jelenleg 130 , széles tevékenységi körű ügyféllel van szerződésünk, akik közül néhányat az alábbiakba referenciaként megjelenítünk.

Fázis  Általános Elektromos és Elektronikai Kft, kisvállalkozás, fő tevékenysége erős és gyenge áramú berendezések szerelése, karbantartása, javítása,…. aki már a cégünk elődjének is ügyfele volt 1989-től, mint Fázis GMK

Big-Box Kft régi ügyfelünk tevékenysége fémipari megmunkálás. Azt írja magáról a honlapján, hogy „ Nincsen koncert Big-Box nélkül”. Gyártott termékeit az egész világon ismerik. Egy nagyon jól menő magyar kisvállalkozás.

Kis és nagykereskedelmi tevékenységgel foglalkozó ügyfeleink: OPTIFORM Bt – fotó optikai eszközök és alkatrészek, SUNSWEET Kft  számítógép alkatrészek és konyhai kisegítőgépek, DEXAKER Kft zár és alkatrészek, CSAVAR ÉS ZÁR KFT szintén.  A DIGITAL-SAT KFT műhold vevő berendezések , kapunyitók forgalmazásával foglalkozik, az UPC Kft közvetlen partnere a GAROSSA KFT mobiltelefonok forgalmazása a fő tevékenysége. a UPC Kft közvetlen partnere. A  KÜLÖNLEG &DENT Bt méteráru kereskedelemmel foglalkozó, ősidők óta könyvelt cégünk,  BÖRZE KFT, BÖRZETEX KFT, ATŰD KFT ,  Levis és Triumph termékek kereskedelmével, T&M IMMO Kft, BÍRALEX KFT, divatáru kereskedelemmel foglalkozó cégeink. Új ügyfelünk az EURONIUM KFT, aki kiegészítő divatáru kiskereskedelemmel foglalkozik

Vendéglátóipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozásaink sorát a legrégebben könyvelt vállalkozásokkal kezdem,: SZEBELÉDI LÁSZLÓ, SZÁSZ BÉLA egyéni vállalkozásában  sörözők, borozók működnek, ezen kívül még pékárú kereskedelemmel is foglalkozik DÁRDAI BÉLA egyéni vállalkozó ügyfelünk . A KORZA-DRINK KFT, CSEPP-DRINK KFT tulajdonosaival Kft-k működése óta együtt dolgozunk,  hasonlóan nagyon régi kapcsolat van a MA-ZSOLA  2002 Kft-vel  aki ételkiszállítással foglalkozik. Éttermet működtet a TAKE-CARE Kft, a  MANDOLIN 2000 Kft

Irodaházak, raktárak, egyéb ingatlanok bérbeadásával foglalkoznak: a TORDAI& TISCHLER KFT, LILMÁRK KFT, PRESTON ÚJPALOTA KFT, NORD PROBITAS KFT.

Különféle művészeti, média és szórakoztatóipari tevékenységgel foglalkozó ügyfeleink: 2000 óta ügyfelünk a HAVE-ROCK BT, melynek fő tulajdonosa Szűcs István a Kormorán zenekar billentyűse, több zenei produkció zeneszerzője. REBARBARA PROJECT KFT a média világában tevékenykedik, műsorszerkesztő cég, egy személyben Orosz Barbara színésznő, producer végzi ezt a tevékenységet Bugyi András egyéni vállalkozónk lemezlovasként vállalkozik

Balatonföldváron szállodát üzemeltet a KONCZ Kft,  valamint Zamárdiban teniszpályát működtet  a TENISZ-KLUB ZAMÁRDI KKT. Idegenforgalmi tevékenységhez kapcsolódik Izsó István egyéni vállalkozó,  tevékenysége is.

Az egészségügyi területen több fogászatot működtető cég ügyfelünk van, PASKAL DENTAL KFT,

 OXYDENTAL KFT , DALMA-DENT KFT, RAGYOGÓ FOG KFT, tevékenységükhöz kapcsolódva fogtechnikával foglalkozó céget is könyvelünk. Nagyon régen , alakulásától könyveljük az A-Z DENT HUNGARY KFT, az OPAL-DENTAL KFT-t. Főleg manuálterápiával foglalkozó cégünk a TIANTER Kft. ANDIMED Kft  a „csokidoktor”, humuszos csokoládék és mágnesterápiás matracok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Jól is maszíroznak a régi , SZŐCS PIROSKA ,az új HÁBER ANITA egyéni vállalkozó ügyfeleim.

Kozmetikusunk SZÁSZ BÉLÁNÉ egyéni vállalkozó, kutyakozmetikosunk régen a SNOOPY DOG CAT BT. Kertészettel foglalkozik a MEGYERI KERTÉSZETI KFT, melynek tulajdonosa a „ virágos Zugló” programért felelős kertész.

Főleg nyelvoktatással foglalkoznak:  LONG-RUN BT,  NELSON &SON BT, VÁZSONYI GYÖRGYI egyéni vállalkozónk.

Több építőipari céget is könyveltünk, jelenleg a BENTATEAM Kft, CIRCUIT INVEST KFT-t, LINIK-BAU Kft-t, régi cégünk a BUILD-TECH KFt Az építőiparhoz is kapcsolódó, de lakosság részére szerelő, javító munkát végző vállalkozásaink, TINTI Kft, SK-KLÍMATECHNIKA KFt , klímatechnikával foglalkoznak, ÉRINTÉSVÉDELEM KFT erős és gyenge áramú berendezések szerelésével, mellette munkavédelemmel is foglalkozik.

Az egyéb-, és nonprofit szervetek köréhez tartozik a DNS Természetközpontú Egyesület, mint legrégebbi ügyfelünk, a BKV ELŐRE SPORT CLUB, többféle versenyé szabadidő sporttevékenységgel foglalkozó egyesület, e körből új ügyfelünk a RÖGBI LIGA SZÖVETSÉG NONPROFIT KFT. Régebbi ügyfelünk a MAGYAR RADIOLÓGUSOK EGYESÜLETE.

2007-től könyveljük a BAJZA UTCA 1. GARZON TÁRSASHÁZAT, mely részére egyéb adminisztratív tevékenységet is ellátunk. E tevékenységhez kapcsolódik, hogy regisztrált mérlegképes kollégáinkkal minden évben végzünk több társasház részére  beszámoló ellenőrzést.

És még sokan mások…..